Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Lucian Bode, către USR, la moțiune: 'Vă conduce un pui de securist înconjurat de o gașcă de bezmetici'

Facebook
Lucian Bode

Ministrul de Interne, Lucian Bode (PNL), a declarat luni, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea moţiunii simple depusă împotriva sa de parlamentarii USR şi Forţa Dreptei:

- `Ma adresez semnatarilor motiunii. Aveti idei putine si fixe. Recunosc ca ma surprinde insa anduranta pe care o aveti la penibil si ipocrizie. Ati compus 3 pagini in care ati reusit sa mentionati Ministerul de Interne o singura data si atunci gresit. Dar numele unui jurnalist, Emilia Sercan si al USR l-ati mentionat de 12 ori. Foarte interesant. Probabil ca este parte dintr-o strategie a dvs. Ramane de vazut`.

- `Din pacate acesta este motivul adunarii noastre de azi, sa asistam la abuzarea unui mecanism constitutional in scop electoral si astfel sa se mai auda de cele doua formatiuni de dezertori`.

- `Pana la dezertarea USR de la guvernare nu a interesat pe nimeni teza mea de doctorat. Va lasati condusi de un pui de securist inconjurat de o gasca de bezmetici, asa arata conducerea USR de azi care au dus USR la un minmi istoric de 6-8%`.

Acuzațiile opoziției

Deputaţii de la USR şi Forţa Dreptei au depus, săptămâna trecută, în plen, moţiunea simplă împotriva ministrului Bode intitulată "România merită mai mult decât hoţi în funcţii publice".

Semnatarii susţin că scopul acestei moţiuni simple este acela de a atrage atenţia asupra "întârzierii nepermise într-o funcţie guvernamentală a unui om care nu o merită", aşa cum "nu-şi merită titlul academic" sau "respectul oamenilor care au muncit cinstit în România".

De asemenea, USR şi Forţa Dreptei consideră că "în dreptul ministrului Bode" trebuie trecut şi "eşecul umilitor suferit de România în încercarea de a adera la Schengen", precum şi "licitaţiile trucate pentru achiziţia de maşini de clienţii de partid şi de stat ai arcului guvernamental".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.