Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban a anunțat viitorul premier PNL: 'Vă spun ca să o știți'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban lumânare

Ludovic Orban a anunțat, luni seara, că viitorul premier al PNL va fi nimeni altul decât cel care va fi ales, sâmbătă, președinte al partidului. Totuși, actualul lider al formațiunii a specificat că în cazul în care contracandidatul său, Florin Cîțu, îl va înfrânge în competiția internă, nu se știe dacă va mai continua ca premier, pentru că USR-PLUS a pus o condiție pentru a reveni în coaliția guvernamentală.

”Nu vorbim decât cel câștigător. Sunt convins că baza PNL, prin vot liber și secret, va decide ceea ce e bine pentru PNL. Cel mai important lucru e refacerea unității partidului. Al doilea lucru e refacerea coaliției.

Citește și: Ludovic Orban îl ironizează din nou pe Iohannis: 'Golful presupune să ai un venit mare și să ai timp' - VIDEO

Chiar dacă s-au făcut excese, eu sunt un om care iert, dar voi fi atent la cei care au afectat imaginea PNL. Eu am fost la 36 de conferințe județene și am prezentat la alte 35 de filiale. Alții, cu suflul nou, să îi văd.

Premier va fi cel care va fi ales președinte al PNL. Vă spun ca să o știți. În cazul lui Cîțu, dacă o să iasă președinte al PNL, îmi pun serioase semne de întrebare dacă mai poate să fie premier, pentru că dacă vrem să refacem coaliția, care e singura soluiție posibilă, USR a pus o condiție foarte clară.”, a spus Ludovic Orban, la Realitatea PLUS.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban i-a dat emoții Alexandrei Păcuraru, la Realitatea PLUS: 'Am crezut că cineva v-a făcut pană pe drum ca să nu ajungeți' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.