Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban anunță că Delta Văcărești va intra în subordinea Primăriei Capitalei: 'Abia aştept ca la Primărie să ajungă echipa condusă de Nicuşor Dan'

vacaresti

Premierul Ludovic Orban a participat, marţi, la un eveniment electoral al PNL şi USR PLUS în Sectorul 4, ocazie cu care a afirmat că Delta Văcăreşti, cu ajutorul specialiştilor, poate deveni "o oază" şi un punct de atracţie în Bucureşti.

El a fost la Amfiteatrul din Parcul Tineretului, la lansarea programului de guvernare locală al Simonei Spătaru, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 4.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită

"Abia aştept ca la Primăria Capitalei să ajungă echipa condusă de Nicuşor Dan şi la Sectorul 4 - echipa condusă de Simona Spătaru, pentru ca împreună să putem să transmitem terenul către Primăria Capitalei, astfel încât să fim siguri că acolo nu se vor construi blocuri sau alte năzdrăvănii care sunt în capul mafiei din spatele PSD, ci acolo va fi cu adevărat o oază şi un plămân verde al Bucureştiului şi un punct de atracţie pentru orice turist care vine în Bucureşti. Delta Văcăreşti este un loc în care sunt convins că printr-un concurs de proiecte, în care să chemăm arhitecţi peisagişti, chiar pe plan internaţional, să putem genera un proiect de senzaţie, care să devină un punct de atracţie în plus în Bucureşti", a declarat Orban.

Candidatul PNL şi USR-PLUS la funcţia de primar al Sectorului 4, Simona Spătaru, a declarat că printre obiectivele sale se află includerea Amfiteatrului din Parcul Tineretului şi a Deltei Văcăreşti pe harta turistică a Capitalei.

Citește și: O primă victorie pentru Liviu Dragnea în justiție. Judecătorii au stabilit că i-a fost încălcat dreptul la muncă în penitenciar

"Am un obiectiv de suflet, care ţine de domeniul Mediului - Delta Văcăreşti. Aici, unde îi voi cere mult sprijinul primarului Nicuşor Dan. Ştiu că şi el iubeşte acel obiectiv. Şi ca acesta, Amfiteatrul, mă gândesc să fie amândouă pe harta turistică a Capitalei. De Amfiteatru avem nevoie pentru tineri, pentru artă, pentru cultură, de Deltă avem nevoie pentru sănătate, pentru a creşte valoarea turistică a Bucureştiului. Şi pentru asta voi lupta alături de Nicuşor Dan să facem un obiectiv turistic important", a afirmat Simona Spătaru.

Orban a menţionat că "Bucureştiul trebuie reechilibrat, având nevoie de sprijin oferit şi de la nivel guvernamental".

Citește și: Ciolacu: ‘Facem un ultim apel către organele abilitate să se autosesizeze în cazul domnului Nicușor Dan’

"Sprijinul va fi oferit de la nivel guvernamental pentru această reechilibrare, pentru această ridicare a sudului, care este extrem de importantă pentru a creşte calitatea vieţii în zona de sud a Bucureştiului, în principal în Sectorul 4 - parc de investiţii, generarea unor zone care să permită cu adevărat dezvoltarea, construcţia autostrăzii care a început în sud, centura Bucureştiului (...). Nu în ultimul rând, un proiect care poate deveni posibil, al unui aeroport în sud, care să creeze un factor de dezvoltare important", a adăugat Orban.

Citește și: CTP îl desființează pe Nicușor Dan: Va da o soluție nepripită, îndelung socotită și profund greșită .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.