Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban anunță că IZOLAREA va mai dura: 'Suntem departe de a ne relaxa, îi rog pe români să mai reziste'

Facebook
ludovic orban

Premierul Ludovic Orban, a spus, miercuri, în direct la B1 TV, că suntem departe de o relaxare a măsurilor de izolare și că România a început producția de echipamente sanitare.

"Președintele împreună cu Guvernul analizează situația. Președintele a prelungit starea de urgență, urmărim evoluția și pregătim revenirea la normalitate.

Revenirea depinde de români, dacă respectă regulile. Estimările sunt pentru 1 mai. După ce trecem probabil de această dată se vor diminua cazurile. Ne dorim să se petreacă cât mai repede.

SImt că există o relaxare, dar nu trebuie să fie așa. Suntem de câteva zile pe un platou, nu sunt nici creștere, nici în scădere. Suntem departe de a ne relaxa. Îi rog pe români să mai reziste, să respecte tot ce am spus. Deplasarea să se facă doar pentru situațile din ordonanțele militare.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Acționăm pe două direcții. Cred că am depoășit momentul de criză a materialelor. Au intrat prin Unifarm sau ONAC multe materiale și echipamente sanitare.

Măștile pentru populație, pe lângă importuri, suntem angrenați într-un proces de susținere a producătorilor români care vor să facă aceste echipamente și substanțe. Deja se produc în România măști, combinezoane și substanțe. Numărul producătorilor va crește.

Când vom avea cantități suficiente, vom da și la persoanele vulnerabile", a declarat Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.