Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban cere demisia directorului de la CFR Călători și îl regretă pe cel de dinainte: 'A pus compania într-o formă bună'

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, cataloghează drept „dezastruos” managementul CFR Călători şi afirmă că directorul acestei companii „în mod normal, ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat”. Orban a scos în evidenţă că fostul director al companiei reuşise să facă achiziţii importante şi adusele compania în situaţia în care oferea servicii de calitate mai bună faţă de perioada anterioară.

Întrebat duminică, în judeţul Vrancea, dacă directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, ar trebui să rămână pe funcţie, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „în mod normal, ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat”.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban, despre violențele din PNL: 'Sunt responsabili pentru gravele prejudicii de imagine înregistrate de PNL'

„Management dezastruos. A fost schimbat vechiul director general, care a pus compania într-o formă bună, care a reuşit să facă achiziţii importante, care a reuşit să crească calitatea serviciilor, pur şi simplu a fost schimbat din funcţie, înlocuit cu un manager care de când este numit ca manager au apărut disfuncţionalităţi majore în funcţionarea CFR”, a mai afirmat Ludovic Orban întrebat ce se întâmplă, în opinia sa, la compania naţională de căi ferate.

Referitor la decizia unor filiale care îşi anunţaseră iniţial susţinerea pentru Orban, iar ulterior au anunţat că îl sprijină pe Florin Cîţu, preşedintele PNL a precizat că politica "este o chestiune de încredere" şi nu poate să înţeleagă astfel de schimbări.

Citește și: VIDEO Încep să se limpezească apele în PNL: Liderul senatorilor acuză că Florin Cîțu dă bani ca să cumpere voturile necesare pentru șefia în partid

"Nu pot să înţeleg cum este posibil ca un om care acum o săptămână spunea că mă sprijină pe mine să îşi schimbe opinia. Sincer, sincer, eu nu pot să înţeleg, eu nu sunt aşa. De regulă, când aleg o cale, merg pe acea cale până la capăt, de regulă, când sprijin pe cineva, îl sprijin până la final. Aşa este corect, aşa este firesc. Politica este o chestiune de încredere. Pentru ca oamenii să aibă încredere în noi, noi trebuie în interiorul PNL să fim consecvenţi, să fim oameni de onoare, să fim verticali şi să ne respectăm cuvântul dat", a subliniat Orban.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.