Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban crede că dacă PNL câștigă europarlamentarele, începe o CRIZĂ în coaliţie: 'Poate duce la căderea Guvernului'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Satu Mare că un vot masiv pentru PNL la europarlamentare ar arăta că actuala guvernare nu mai are nicio legitimitate, iar acest lucru ar putea să ducă la o criză în cadrul coaliţiei şi chiar la căderea Guvernului.

"Obiectivul nostru este să batem PSD-ul şi depunem toate eforturile pentru a bate PSD-ul. Orice român trebuie să înţeleagă că dacă votează PNL are şanse foarte mari să scape de PSD, pentru că victoria PNL poate să arate un lucru clar: că actuala putere nu mai are nicio legitimitate să guverneze România, că nu mai are sprijin popular şi poate, de asemenea, un vot masiv pentru PNL şi victoria PNL în alegeri să ducă la o criză în cadrul coaliţiei care poate duce la căderea Guvernului", a declarat Orban, informează agerpres.ro.

Citește și: Jandarmeria și PSD-ul în vizorul USR-ului! Se trece la artileria grea

El a precizat că PNL va depune după alegeri o moţiune de cenzură.

"Noi oricum suntem hotărâţi ca după alegerile pentru Parlamentul European să transpunem moţiunea de cenzură a populaţiei în moţiunea de cenzură la nivelul Parlamentului", a mai spus Orban.

Citește și: Alertă în scandalul vandalizării crucilor eroilor români: ‘Sunt alergat de extremiști maghiari, vin după mine!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.