Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban, despre implicarea CCR în desființarea SIIJ: 'Deciziile CCR de multe ori m-au pus în situația de a nu le înțelege'

orban pnl

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că CCR a luat uneori decizii pe care nu le-a înțeles. Declarațiile acestuia vin în contextul în care Marcel Ciolacu, liderul PSD, a spus zilele trecute că social-democraţii vor ataca la Curtea Constituţională proiectul privind desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, considerând că amendamentul adoptat de Comisia juridică a Camerei Deputaţilor la acest proiect este neconstituţional.

„Coaliția este concentrată ca să desființeze Secția Specială. PSD se opune. PSD a rămas același PSD: e antieuropean și e împotriva unei justiții corecte. Ne-am angajat să reparăm legile justiției și să desființăm SIIJ. Asta o să facem. Deciziile CCR de multe ori m-au pus în situația de a nu le înțelege. Și nu doar pe nimeni, ci pe oameni specializați în drept constituținal.

Noi am mandatat grupurile parlamentare  să susțină desființarea SIIJ în forma convenită la nivelul coaliției. Dacă la nivelul dezbaterilor din Senat pot să apară alte idei, ele trebuie supuse aprobării coaliției”, a spus Ludovic Orban.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.