Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre moțiune: 'Nu se respectă Constituția, ăsta e adevărul! A și spus Dâncu că ei sunt bine-merci cu Cîțu'

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Ludovic Orban

Ludovic Orban recunoaște că nici măcar în Parlament nu se mai respectă Constituția țării! Întrebat, luni seara, de ce moțiunea depusă de AUR și USR-PLUS nu a mai ajuns la vot, președintele Camerei Deputaților a fost tranșant: cu sprijinul PSD, liberalii din tabăra care-l susține pe Florin Cîțu a blocat orice pas.

”O majoritate din BPR, cu sprijinul PSD, blochează programarea zilei de dezbatere și vot și folosesc ca pretex un conflict constituțional. CCR a decis foarte clar pe chestiunea asta, o moțiune depusă nu poate fi oprită. Există decizii ale CCR inclusiv pe interpretarea termenului de 3 zile de la citire. Spune foarte clar că nu poate să intervină procrastinarea, ci programarea cu celeritate.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban a anunțat viitorul premier PNL: 'Vă spun ca să o știți'

Nu se respectă Constituția, ăsta e adevărul! Eu le-am spus colegilor care m-au acuzat că grăbesc procedurile: ”bă, fraților, în statut, prima prevedere a membrilor PNL e să respecte Constituția și legile țării! Cum pot eu, ca președinte al Camerei, să nu respect Constituția? A și spus Dâncu că ei sunt bine-merci cu Cîțu.”, a explicat Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.