Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre Petre Roman, Traian Băsescu și Călin Popescu Tăriceanu: 'Eu niciodată nu voi accepta să mă pun în astfel de situație'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban gest

Ludovic Orban a comentat intrarea în cursa alegerilor locale a 3 importanți politicieni care au condus România în ultimii 30 de ani: foștii premieri, Petre Roman și Călin Popescu Tăriceanu, și fostul președinte, Traian Băsescu. Tăriceanu și Băsescu sunt candidații ALDE și PMP pentru Primăria București, în timp ce Petre Roman deschide lista consilierilor PSD pentru CGMB.

Orban spune că el nu va coborî niciodată nivelul, după ce a fost premier.

Citește și: Lovitură pentru Viorel Cataramă! Biroul Electoral Central i-a invalidat candidatura la Primărie

”Doamna Firea a fost sprjinită ani de zile de consilierii generali PSD din care n-a mai avut pe nimeni pe listă. Cred că ăsta este un început bun - nici Firea nu va mai fi în Primăria Capitalei. Aşa cum i-a eliminat pe toţi cei care i-au susţinut toate proiectele aberante şi habarnismul ei administrativ în cei patru ani de zile, aşa va dispărea şi Firea. Alcătuirea listei este un mister. Nimeni nu ştie, a tunat şi i-a adunat. Şi nimeni nu poate înţelege pe ce criteriu au apărut aceste personaje vetuste. Aceşti oameni, care au avut fiecare nişte traiectorii care mai de care mai ciudate, au apărut pe lista de consilieri generali. Sigur, probabil că domnul Pandele ştie câte ceva de cum au apărut pe liste. Şi m-am amuzat când am văzut declaraţiile unora care au zis de ce sunt candidaţi la Consiliul General: că mai au de terminat nişte investiţii imobiliare, mai au de rezolvat nişte probleme personale.

Citește și: Lider PNL: ‘Marcel Ciolacu e Viorica Dăncilă în pantaloni. PSD a pierdut legitimitatea de a râvni la putere’

Eu nu pot să înțeleg! Când ai fost preşedinte, premier, astea sunt maximum funcţiilor posibile. Uitaţi-vă ce se întâmplă cu premierii sau preşedinţii din ţările democratice, care şi-au încheiat mandatul şi care ţin conferinţe, scriu cărţi, în general sunt dedicaţi mai mult unor cauze umanitare, cauze ale societăţii civile. Nu se mai bagă în politică. La noi este o nebunie. Nu pot să înţeleg ce se întâmplă. Ai fost premier la Revoluţie, gata, ajunge, ai rămas în istorie, ai avut toată puterea pe mână. Dacă erai capabil să faci ceva bun, ai făcut atunci. Eu vă spun foarte clar! Eu niciodată nu voi accepta să mă pun în astfel de situație, după ce ai girat funcții atât de importate să te apuci să intri în astfel de bătălii.”, a precizat Ludovic Orban.

Citește și: Liviu Dragnea, în instanță:’Am fost trimis la pușcărie total nevinovat. Pe fond, am fost trimis la închisoare de un complet nelegal’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.