Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre primarul susţinut indirect de PNL care şi-a umilit şi filmat fetiţa: 'El nu candidează din partea PNL'

Facebook
Orban suparat

Premierul Ludovic Orban a condamnat, joi, comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, subliniind că acesta nu candidează din partea PNL la alegerile locale.

"Evident că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor, cu atât mai mult faţă de copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu îl mai prezentaţi... a fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, este un comportament total împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ", a arătat Orban în cadrul unei declaraţii acordate presei.

Reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud s-au delimitat, joi, de comportamentul primarului din oraşul Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fetiţa dezbrăcată şi în genunchi, în timp ce o certa.

Traian Ogâgău a câştigat primul său mandat de primar al oraşului Sângeorz-Băi în 2016, ca reprezentant al PNL.

La alegerile locale din acest an, Ogâgău candidează ca independent, după ce a fost nevoit să se suspende din PNL din cauza condamnărilor primite în două dosare penale, dar liberalii nu au nominalizat un alt candidat pentru Primăria oraşului Sângeorz-Băi.

După apariţia imaginilor cu fetiţa primarului, atât Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cât şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au demarat anchete.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.