Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, despre ultimul sondaj IMAS la comanda Europa FM: 'Nu le credeți! Fiecare urmărește să realizeze o manipulare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Europa FM a comandat un sondaj la IMAS și cifrele prezentate dau PNL drept câștigător categoric al alegerilor europarlamentare de duminică. PNL are, conform ultimului sondaj realizat, 28,5%, PSD adună 21,1%, iar Alianța 2020 USR – PLUS, cu 19,6%. Ludovic Orban, președintele PNL, a comentat cifrele incredibile ale sondajului, care nu i-au convins nici pe cei mai optimiști liberali.

Orban spune că cifrele prezentate de Europa FM au ca scop manipularea electoratului și că PNL nu are un avans atât de mare în fața PSD, care e foarte aproape de a cădea pe locul 3 în preferințele românilor, dacă ne luăm după sondajul IMAS.

Citește și: Rareș Bogdan atacă dur Guvernul:’Mâncăm o șaorma, nu luăm autobuze turcești de tip cratiță’

”Vedeți o mulțime de sondaje care se publică. Nu le credeți! Fiecare urmărește să realizeze o manipulare. Eu când vă spun, vă spun adevărul. Putem câștiga aceste alegeri! PNL este, astăzi, pe primul loc, dar nu e la o distanță atât de mare încât să ne culcăm pe o ureche. E nevoie de fiecare dintre voi!”, a spus Ludovic Orban într-un miting la Reșița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.