Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban face ANUNȚUL ANULUI: 'Vom construi 3.000 de kilometri de autostradă și de drumuri expres, peste 2.500 de kilometri de cale ferată'

gov.ro
Ludovic orban Jean Castex

Întrebat la ce s-a referit exact când, în cadrul discuțiilor cu reprezentanții mediului francez de afaceri, a vorbit despre investițiile din următorii 10 ani folosind termenul „enormement”, premierul Ludovic Orban a răspuns: 3.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres.

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, marți seară, după o întâlnire cu reprezentanții mediului francez de afaceri, ce înseamnă exact termenul „enormement”, pe care l-a folosit când s-a referit la investițiile în următorii 10 ani pe zona de infrastructură rutieră.

Citește și: Traian Berbeceanu felicită Patriarhia! ‘A fost un succes’

„Am prezentat 3.000 de kilometri de autostradă și de drumuri expres, peste 2.500 de kilometri de cale ferată și multe alte investiții în infrastructura de toate tipurile: energetică, sanitară, infrastructura de comunicații”, a răspuns premierul.

Întrebat, de asemenea, la ce s-a referit când vorbea de predictibilitate în zona fiscală, premierul a spus că are în vedere stabilitatea fiscală și simplificarea procedurilor de obținere a autorizațiilor.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

Orban s-a întâlnit marți cu reprezentanții mediului francez de afaceri, membri ai celei mai mari organizații patronale franceze - MEDEF (Mouvement des Entreprises de France).

Întâlnirea a avut loc în contextul vizitei oficiale pe care prim-ministrul României o face în Franța în perioada 26-27 octombrie.

Citește și: Gabriela Firea, revoltată: Nu stiu să propună altceva decât măsuri dure împotriva cetățenilor .


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.