Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban ÎL LAUDĂ pe Klaus Iohannis și ATACĂ PSD: 'Cei care au guvernat înaintea noastră nu au vrut să folosească fondurile europene'

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit, la lansarea Planului Național de Redresare și Reziliență, despre zecile de miliarde de le UE, dar nu a ratat șansa de a ataca PSD despre care spune că s-a ferit să atragă fondurile europene.

"Suntem pe punctul de a intra pe cea mai prolifică perioadă de la aderarea la UE. În următorii ani vom beneficia de cel mai mare pachet de sprijin financiar și noi ne angajăm să-l folosim integral pentru dezvoltarea României.

Acest plan este doar un pilon de sprijin pentru dezvoltarea României. trebuie văzut în complementaritate cu finanțările de la bugetul UE 2021-2017.

În cursul acestei săptămâni, CE a decis alocarea a 3 miliarde din domeniul SURE pentru susținerea companiilor și angajaților din domeniile afectate de pandemie.

Citește și: Ludovic Orban îi răspunde lui ÎPS Teodosie: ‘Nu se interzic slujbele. Ele se organizează în anumite condiţii, pentru că este zonă carantinată’

N-am să mă feresc să vorbesc despre alegeri. Din păcate, o lungă perioadă de timp, din România, singurele informații pozitive din România veneau doar de la președintele României.

De un an de zile lucrurile s-au schimbat și guvernul face surprize frumoase partenerilor europeni. Nu este indiferent cine va câștiga alegerile pentru că efortul de accesare a fondurilor nu poate fi făcut de oricine. Cei care au guvernat înaintea noastră parcă nu au vrut să folosească fondurile europene.

Nu este simplu, trebuie să ai proiecte serioase. Efortul de a transforma România în bine trebuie să fie al întregii societăți. Nu există om care să nu poate să nu beneficieze de pe urma absorbției acestor fonduri.

Obiectivele noastre, prin acest plan, sunt să îi susținem pe toți aceia care merită o șansă de dezvoltare, iar efectele să se vadă prin calitatea vieții pentru români.

Citește și: Raluca Turcan, un nou val de critici dure la adresa PSD: ‘A lăsat Guvernul PNL fără mijloace legale de protecție a sănătății publice’

Suntem pregătiți să punem în practică un plan de dezvoltare ambițios. Vă garantez că tot acest efort va merita", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.