Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl rupe pe Klaus Iohannis, din cauza sondajelor: 'Suntem considerați principali responsabili. Noi, zicând Klaus Iohannis, Florin Cîțu, PNL'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un nou atac frontal la adresa lui Klaus Iohannis! Orban a spus că partidul este în scădere în sondaje și că oamenii sunt critici față de liberali, pentru că le reproșează că în loc să găsească soluții problemelor reale, au generat criză politic. Orban a spus cine sunt vinovații.

Orban a spus, la Iași, că PNL a avut un scor constant în toate sondajele de opinie inclusiv în luna iunie, de 26 – 27%.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban: 'Cioloș a vrut să preia PNL'

„Din momentul apariției dezvăluirilor despre Florin Cîțu am început să scădem, iar acum am scăzut și mai mult odată cu declanșarea crizei politice, în care noi suntem considerați principalul responsabil. Noi, zicând Klaus Iohannis, Florin Cîțu, PNL. Noi suntem considerați principalii responsabili pentru criza politică. (...) Oamenii sunt foarte critici față de noi. Ne reproșează clar că în loc să ne ocupăm de guvernare, în loc să găsim soluții pentru marile probleme cu care se confruntă românii noi am declanșat o bătaie internă și acum am declanșat o criză politică”, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL a mai spus că cine va fi ales președintele PNL în 25 septembrie va trebui să pună punct crizei, să refacă unitatea PNL, să refacă și coaliția și să investească un guvern „care să pună piciorul pe accelerație, care să facă performanță”.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban scoate asul: 'Avem trei variante: refacerea coaliţiei, concubinajul sau mariajul cu PSD, adică cu dracul, sau opoziţia' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.