Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl taxează pe Florin Cîțu, pentru că nu s-a dus la locul exploziei de la Năvodari: 'Întotdeauna am căutat să fiu prezent'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Ludovic Orban a făcut aluzii referitoare la faptul că Florin Cîțu nu a fost prezent la Petromidia, în Năvodari, așa cum el ar fi făcut-o. „Unde era necesară prezența mea, întotdeauna am căutat să fiu prezent”, a spus Orban.

Președintele PNL a fost întrebat dacă ar fi mers la Năvodari dacă era încă premier.

„Aș prefera să nu răspund la această întrebare, dar mă cunoașteți și știți că, în general, unde era necesară prezența mea, întotdeauna am căutat să fiu prezent”, spune Ludovic Orban.

Citește și: ULTIMA ORĂ Se știe cauza exploziei de la Petromidia, soldată cu 6 victime: Nu este o eroare umană

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Localnicii din Năvodari au primit mesaj RO-ALERT după explozie, fiind sfătuiți să nu stea la mai puțin de un kilometru de zona exploziei, să rămână în locuințe și să închidă geamurile. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite.

Premierul Florin Cîțu le-a cerut șefilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Dan Iamandi, și Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, să meargă la rafinăria Petromidia, de la Năvodari, și să coordoneze intervenția după explozia urmată de incendiu.

Citește și: VIDEO - Momentul exploziei de la Rafinăria Petromidia

Florin Cîțu a scris pe Facebook, vineri, că a fost informat de Raed Arafat despre explozia de la Platforma Midia-Năvodari, imediat după producerea incidentului și i-a cerut șefului IGSU să meargă la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.