Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban: 'În București sunt 400 și ceva de MILIOANE de părinți și bunici care sunt la pensie'

Ludovic Orban a vorbit, luni seara, la o conferință de presă a lui Nicușor Dan. Premierul a prezentat cifre eronate despre numărul de ”părinți și bunici” din București, în prelegerea în care o ataca pe Gabriela Firea.

”Un proiect de 26 de milioane de euro de semaforizare inteligentă nu este funcțional pentru că nu i-a trecut prin cap să îl facă funcțional. Știu ce are cu turcii: autobuze de la turci, tramvaie de la turci. A luat cele mai vechi tramvaie dintre capitalele europene.

Citește și: BREAKING - Dana Budeanu prezintă înregistrarea VIDEO cu Nicuşor Dan. Imaginile care aruncă în aer alegerile locale în Capitală

E foarte greu de enumerat multitudinea de inepții. Cum să dai vouchere pentru biciclete, dacă nu ai construit un kilometru de pistă pentru biciclete? Unde să se ducă oamenii cu bicicletele? Să se ducă în trafic, să își pună viața în pericol?

În București sunt 400 și ceva de milioane de părinți și bunici care sunt la pensie. Le-a promis că îi duce la Muntele Athos, că face excursii religioase. A dus vreo 1.000 și ceva. Restul de 400 de milioane și ceva de părinți și bunici? Numai i-a păcălit, i-a vrăjit. Îi mai plimbă Pandele pe la mănăstirile din jurul Bucureștiului. Dacă îi mai plimbă, că e ocupat cu Voluntariul.”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Un renumit jurnalist o desființează pe Clotilde Armand: ‘Dincolo de proces ea va deveni dușmanul meu pe viață’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.