Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, mesaj cu tâlc despre demiterea lui Florin Cîțu: 'Cât voi fi eu președinte, niciun parlamentar PNL nu va vota o moțiune'

Ludovic Orban transmite, de la Focșani, un mesaj cu tâlc pentru liberali, în vederea congresului din 25 septembrie. Președintele PNL spune că Florin Cîțu va rămâne premier, dacă el va câștiga un nou mandat, pentru că niciun parlamentar liberal nu va vota o moțiune de cenzură împotriva unui prim-ministru al PNL. Însă, Orban nu a spus ce se va întâmpla dacă el nu va mai fi președinte.

”Ca președinte al PNL, garantez că niciun parlamentar PNL nu va vota vreo moțiune de cenzură împotriva unui guvern condus de un premier PNL, așa cum am demonstrat la moțiunea trecută în care nu am tranșat congresul, ci am tranșat moțiunea, în sensul că PSD și AUR nu au obținut nici măcar un vot peste numărul de voturi pe care le aveau împreună. Cât eu sunt președinte al PNL, niciun parlamentar PNL nu susține nicio moțiune de cenzură împotriva unui premier PNL.

Citește și: VIDEO Încep să se limpezească apele în PNL: Liderul senatorilor acuză că Florin Cîțu dă bani ca să cumpere voturile necesare pentru șefia în partid

Orice decizie ulterioară Congresului va fi luată de forurile statutare ale PNL și va fi discutată în cadrul coaliției care asigură majoritatea parlamentară pentru susținerea Guvernului. ”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.