Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban: Mi-am jurat că nu mă voi lăsa până când nu voi îndepărta această umilinţă produsă de Marian Oprișan

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a felicitat, duminică, pe liberalii din judeţul Vrancea, pentru îndepărtarea lui Marian Oprişan de la conducerea acestui judeţ. Orban a vorbit despre „umilinţa” pe care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea a adus-o Partidului Naţional Liberal la celebrarea Centenarului, când nu a permis delegaţiei liberale să depună o coroană de flori. „Credeţi-mă că mi-am jurat că nu mă voi lăsa până când nu voi îndepărta această umilinţă, care nu a fost o umilinţă la care am fost supus eu, ca preşedinte al PNL, a fost o umilinţă a întregului partid, condusă de un neisprăvit care a crezut că poate să îşi bată joc de toată istoria PNL”, le-a transmis Orban colegilor din PNL Vrancea.

Prezent duminică la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea, Ludovic Orban i-a felicitat pe cei prezenţi pentru victoria de la alegerile locale, el criticându-l în termeni duri pe liderul social-democrat Marian Oprişan, la adresa căruia a folosit termeni precum „satrap” sau „neisprăvit”.

„Nu vă daţi seama ce bucurie a fost pentru mine că aţi câştigat alegerile locale şi că aţi eliberat judeţul Vrancea după o dictatură de 20 de ani de un satrap PSD-ist care a ţinut judeţul în umilinţă, supunere, sărăcie, care îi juca pe toţi pe degete, care şi-a bătut joc efectiv de acest judeţ. Sigur că a fost importantă victoria de la Iaşi. În capitala Moldovei. (...)Această victorie dă şansa Vrancei la dezvoltare, această victorie dă şansa fiecărui locuitor din judeţul Vrancea la demnitate, la respectarea drepturilor, la şansa de a putea reuşi în viaţă cu o administraţie care nu este preocupată să calce în picioare oponenţii, ci este o administraţie care este preocupată să aducă investiţii, să creeze locuri de muncă, să dezvolte infrastructura , să dezvolte cu adevărat judeţul Vrancea , aşa cum merită fiecare vrâncean”, a afirmat liderul PNL duminică.

El a făcut referire la momentul în care Oprişan nu a permis delegaţiei PNL să depună o coroană cu flori la Mausoleul de la Mărăşeşti.

„Această bucurie este cu atât mai mare cu cât Oprişan a produs o umilinţă PNL peste care eu nu am putut să trec. La sărbătorirea Centenarului, Oprişan nu a permis conducerii PNL să depună o coroană de flori. A trebuit să trecem de SPP-işti , să trecem de toate barajele ca să putem să onorăm noi, Partidul Naţional Liberal, care a făcut istoria modernă, să putem să onorăm Centenarul la Mausoleu Credeţi-mă că mi-am jurat că nu mă voi lăsa până când nu voi îndepărta această umilinţă, care nu a fost o umilinţă la care am fost supus eu, ca preşedinte al PNL, a fost o umilinţă a întregului partid, condusă de un neisprăvit care a crezut că poate să îşi bată joc de toată istoria PNL. Din cauza aceasta, felicitări, sunteţi o echipă care aţi redat demnitatea şi şansa la dezvoltare în judeţul Vrancea!”, a mai afirmat Ludovic Orban.

La conferinţa de alegeri a PNL Vrancea Orban a fost aplaudat, numele său fiind scandat de către membrii organizaţiei care îl susţine pentru un nou mandat de preşedinte al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.