Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban: 'Mulți mă întreabă: mai poți, mai reziști, mai suporți?'

Ludovic Orban s-a dus la Iași, unde liderul organizației, Alexandru Muraru, este susținătorul lui Florin Cîțu. Orban le-a vorbit ieșenilor despre cât de greu este să fii politician, spunându-le că răspunde la apeluri telefonice chiar și în miezul nopții și cum rezolvă el problemele oamenilor chiar și din mașină.

”Mulți mă întreabă mai poți, mai reziști, mai suporți. Le zic da, pentru că o fac pentru o cauză nobilă, pentru ca PNL să rămână același partid pe care îl iubesc, pe care l-am găsit în cărțile de istorie și este absolut necesar pentru o Românie aflată în dezvoltare să rămână așa.

Citește și: Senator PNL din tabăra lui Dan Vîlceanu: Guvernarea a eșuat. Succesul, banii şi funcţiile au luat mințile unor colegi!

Cei mai mulți își închipuie că politica este o distracție cu foloase. Ai în mâna ta viața și viitorul țării. Nu mă vede nimeni, la 12 noaptea, unui număr de telefon pe care nu îl cunosc. Nimeni nu mă vede când stau și studiez când iau o decizie în orice domeniu de activitate sau pentru PNL. Nicio decizie nu o iau fără o fundamentare serioasă, fără să mă consult. Nimeni nu mă vede când sunt în mașină și rezolv probleme pe care alții le-ar rezolva de la birou.”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.