Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban nu este de acord cu propunerea lui Klaus Iohannis, ca vaccinarea să fie obligatorie: 'Să se dea alternativă'

Ludovic Orban a refuzat propunerea făcută din New York de președintele Klaus Iohannis, care a cerut introducerea vaccinării obligatorii a categoriilor socio-profesionale esențiale, cum ar fi medicii.

Orban, liderul PNL, președinte al Camerei Deputaților și fost premier, consideră că aceste categorii esențiale ar trebui să aibă și alternativă.

”Să se dea alternativă, dacă nu vrea să se vaccineze, să facă teste RT - PCR, să ai garanția că nu este infectat. Medicii ar trebui să se vaccineze, iar cei care nu acceptă să se vaccineze, să își facă un test periodic. În multe țări există sistemul ăsta, sigur, pe banii tăi, te testezi pe banii tăi. De ce să plătească contribuabilii testele medicilor?”, a explicat Ludovic Orban la Europa FM.

Citește și: Klaus Iohannis vrea vaccinare obligatorie pentru anumite categorii: 'Nu este normal ca unii medici să dea mesaje anti-vaccin' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.