Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban răspunde la acuzațiile lui Marcel Ciolacu de FURT la vot: 'Trebuie să numere mai bine'

G4Media
orban ciolacu

Ludovic Orban a afirmat că moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea a fost respinsă. Preşedintele Camerei Deputaţilor a adăugat că, până acum, la toate moţiunile, hotărârile Camerei, modificările de Regulament au fost luate în calcul toate voturile exprimate online şi a transmis atât PSD, cât şi AUR că „trebuie să numere mai bine”.

„A fost respinsă moţiunea simplă. Trebuie să numere mai bine. Până acum s-au luat în calcul toate voturile online exprimate la toate moţiunile, la toate modificările de Regulament, la toate hotărârile Camerei Deputaţilor. Încă o dată vă spun. Moţiunea a fost respinsă”, a declarat Ludovic Orban, întrebat marţi la Parlament dacă a trecut sau nu moţiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea.

Citește și: Marcel Ciolacu, după votul pe moțiune: 'E o ilegalitate gravă pentru care, dacă la guvernare ar fi fost PSD, acum procurorii ar fi descins deja la Parlament'

Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a anunţat preşedinta de şedinţă, vicepreşedintele Camerei, Cristina Prună.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a precizat că a fost încălcat Regulamentul de funcţionare a forului legislativ care spune că pot fi votate prin mijloace electronice doar actele normative, iar moţiunea simplă nu este un act normativ.

Citește și: HAOS total în Parlament - PSD şi AUR susţin că moţiunea împotriva ministrului Ghinea a fost de fapt adoptată

Ulterior plenului Camerei, Marcel Ciolacu a afirmat că PNL şi USR PLUS au fraudat votul la moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene Cristian Ghinea. „Toţi cei care încearcă prin furt să-l ţină în continuare în scaun pe Ghinea ca să deturneze miliarde din banii europeni vor răspunde în faţa legii”, a avertizat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.