Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban s-a sucit și spune că e gata să se ducă în Parlament: 'Am spus că sunt disponibil'

Ludovic Orban declara, vineri, la prânz, că nu se va duce în fața Parlamentului, unde a fost chemat pentru a spune ce măsuri a luat pentru combaterea epidemiei, deranjat că parlamentarii i-au modificat OUG pentru șomaj tehnic. Însă, după numai câteva ore, timp în care liderul PSD, Marcel Ciolacu, și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, au amenințat că vor sesiza CCR pentru conflict între Parlament și Guvern, premierul s-a sucit.

Vineri seara, la Antena 3, Orban a spus că se va duce în Parlament, dacă va fi chemat. Până și colegii din PNL au spus că sunt jigniți de declarațiile premierului, care a spus că Parlamentul nu este funcțional.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

”Am spus că mă voi duce, dacă voi fi chemat, în fața Parlamentului. Oricând, conform procedurilor parlamentare, sunt chemat, am spus că sunt disponibil. Am făcut o observație că e o dublare a măsurilor pe care le ia guvernul, cum e proiectul despre șomajul tehnic. Ei fac proiecte de lege care au același conținut cu cel al Guvernului.

E preferabil să se dezbată OUG pe care le emitem, erau absolut necesare. Parlamentul poate să îmbunătățească măsurile pe care le-am luat, dar să nu legifereze în paralel. ”, a declarat Ludovic Orban.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.