Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban îl atacă pe Ciprian Ciucu: 'Să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă'

www.facebook.com
ciprian ciucu

Ciprian Ciucu a amenințat că ”se va ocupa” de ”Realitatea PLUS”, după ce jurnaliștii l-au întrebat despre cum a ajuns mama sa în funcții publice pentru că e membră de partid. Fostul său șef din PNL, Ludovic Orban, care a contribuit și la alegerea sa ca primar la Sectorul 6, îl numește ”măgar” și ”fără cei 7 ani de acasă”.

”L-am acceptat să fie președinte interimar la Sectorul 6 și candidat la Primărie. După asta, domnul Ciucu, care stă mai prost cu caracterul, mi-a întors spatele. L-am susținut pentru primărie. Ne-am înțeles că îl sprijin la președinția organizației București, am semnat un protocol, iar apoi și-a anunțat candidatura la președinția organizației București în prezența lui Florin Cîțu și a spus că îl susține pe Cîțu. Ceea ce a făcut în raport cu Realitatea este de neacceptat, să te porți ca un măgar, fără 7 ani de acasă. Omul a ajuns să nu mai suporte să fie criticat, iar gestiunea de la primărie nu îl arată că este un mare manager.”, a spus Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

Citește și: SCANDALOS Ciprian Ciucu amenință o întreagă televiziune: 'O să mă ocup de Realitatea TV!' - Celebrele organizații mass-media tac în cazul politicianului PNL .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.