Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban vorbește despre remanierea lui Adrian Oros și Alexandru Nazare: 'Sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi, la Piteşti, că nu a auzit despre o intenţie a premierului Florin Cîţu de a face o remaniere care să-i vizeze pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, şi pe ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, susţinând că el este mulţumit de activitatea miniştrilor liberali.

"Nu am auzit de acest lucru. Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală şi, în mod evident, domnul ministru Oros a fost ministru şi în echipa pe care am condus-o eu la nivel guvernamental. Ca atare, eu nu am auzit de o astfel de intenţie", a declarat Orban, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre o nemulţumire a premierului Florin Cîţu cu privire la activitatea celor doi miniştri, liderul PNL a răspuns: "Nu ştiu de unde aţi auzit dumneavoastră, eu nu am auzit de acest lucru".

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, prezent la conferinţa de presă, a spus, la rândul său, că nu are informaţii că s-ar afla pe o "listă neagră" a premierului.

"Nu, nu ştiu şi nici nu mi-a spus acest lucru premierul. Aud pentru prima dată despre această listă neagră", a precizat Oros.

Premierul Florin Cîţu a declara, în urmă cu două zile, că nu-şi doreşte, pe termen scurt, o remaniere, subliniind că va lua o astfel de decizie dacă va vedea că aceasta va duce la un guvern mai puternic, un guvern care va implementa mai repede măsurile asumate prin programul de guvernare.

El a adăugat că face zilnic evaluarea miniştrilor, precizând că va trage linie la un moment dat. "Şi atunci anunţ decizia mea, când trag linia anunţ decizia", a spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.