Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Lui Marcel Ciolacu 'i s-a pus pata' pe cea mai frumoasă deputată de la USR: Anunță că depune plângere penală împotriva ei pentru ce a făcut în Parlament

Facebook.com
Cristina Prună

Lui Marcel Ciolacu i s-a pus pata pe cea mai frumoasă deputată de la USR! Președintele PSD a anunțat, marți seara, că va depune plângere penală pe numele deputatei Cristina Prună pentru modul în care a condus ședința în care s-a dat votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, pentru că a ținut cont de voturile online.

Ciolacu a anunțat la România TV că în Parlamentul României începe să pară că „depinde cine numără voturile”. Pentru modul în care a condus ședința în care s-a dat votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, Marcel Ciolacu a spus că depune plângere penală.

Citește și: VIDEO PSD va mări pensiile cu 40% dacă va reveni la guvernare, promite Marcel Ciolacu

„Vom depune o plângere penală pe președinta de ședință (Cristina Prună - deputat USR) de astăzi (marți – n.r.). Este inadmisibil. Cred că știe și un student în prima săptămână, o moțiune simplă sau o moțiune de cenzură nu este un act normativ, nu este o lege. Nu faci vot online. Nu poți să vii, să aduni cele două fiindcă așa ți-au cerut președinții de partid”, a spus Ciolacu.

El a spus că, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat marți în plen, va fi depusă moțiunea de cenzură.

„Vom face tot ce ține de noi să treacă această moțiune, vom merge tot în această nouă abordare unde nu ne adresăm numai politicienilor, ci și partenerilor sociali, ca să știe toată lumea ce a dus la depunerea unei astfel de moțiuni și eu cred că oamenii responsabili, trimiși de către români în Parlament, vor vota această moțiune de cenzură. Este și grupul minorităților, sunt oameni foarte serioși”, a mai spus Ciolacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu: 'Îl anunț pe domnul Iohannis că actualul Parlament nu mai reprezintă voința românilor! Ce face?'

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză PNL și USR-PLUS că au fraudat grosolan votul la moțiunea simplă pentru a-l salva pe „ministrul Zero Ghinea”. Camera Deputaților a respins, marți, moțiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, inițiată de PSD. În favoarea moțiunii au votat 143 deputați, 171 împotrivă, iar unul s-a abținut.



ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.