Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Lumea în care trăm: în timp ce unii oameni mor de foame sau de sete, un hotel pentru câini din Africa de Sud oferă lux de şase stele oaspeţilor canini

Deşi cinci stele reprezintă de obicei cea mai înaltă evaluare pe care o poate obţine o unitate de cazare, un hotel pentru câini din oraşul sud-african Cape Town oferă oaspeţilor săi canini un răsfăţ demn mai degrabă de ''şase stele'', susţin proprietarii, potrivit Reuters, informează Agerpres.

Supweroof Dog Hotel oferă câinilor sud-africanilor cu dare de mână condiţii la care mulţi oameni din Africa de Sud, ţară afectată de sărăcie, ar putea doar visa. ''Am încercat cu adevărat să ne asigurăm că oferim servicii de şase stele'', a spus Watson Mpala, dresor de câini la Superwoof. ''Oferim supraveghere 24 de ore, luxul unei bălăceli în piscină, saloane gigantice şi altele asemănătoare, ne dorim să le oferim căţeilor o experienţa într-adevăr de lux'', a declarat Mpala pentru Reuters TV.

Sejurul include plimbări lungi prin somptuoasa regiune rurală a văii Franschhoek, aflată în apropiere, parte din regiunea viticolă Western Cape.

La aproape trei decenii de la finalul regimului de Apartheid, Africa de Sud rămâne una dintre ţările de pe glob cu cele mai mari inegalităţi, jumătate din populaţia ţării trăind sub pragul oficial de sărăcie - un grup care include rezidenţii adăpostului pentru persoane fără locuinţă şi care se află chiar peste drum de centrul pentru îngrijirea câinilor.

Printre trataţiile oferite de hotelul se numără şampanie pentru câini - ''champaws'' -, o băutură care este de fapt apă cu plante aromatice într-o sticlă de şampanie.

Nu este foarte clar în ce măsură oaspeţii blănoşi apreciază statutul de vedetă, dacă urechile lor lungi sunt sensibilizate de auzul muzicii de jazz sau de balconul care se deschide spre Table Mountain - având în vedere că, după cum se ştie, câinii au vederea slabă la distanţă când vine vorba despre obiecte staţionare.

Unul dintre oaspeţi, un patruped pe nume Vizsla, pare mai preocupat să se relaxeze moţăind pe o canapea moale decât să deguste delicatesele oferite de hotel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.