Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO MĂCEL între două familii: 15 persoane au ajuns la spital, a fost nevoie de intervenția trupelor speciale de luptători

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Inquam jandarmi mascați

Cincisprezece persoane au ajuns la spital, duminică seara, în urma unui scandal izbucnit între două familii, într-o comună doljeană. În timpul altercaţiei au fost sparte geamurile unor locuinţe şi ale maşinilor persoanelor implicate.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Dolj, duminică seara, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăt au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Podari, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

Citește și: O tânără care alerga într-un parc din Capitală a fost agresată sexual! Poliția l-a prins pe atacator

“La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, un echipaj de jandarmi, o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj care au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice a izbucnit un conflict între membrii a două familii, fiind implicate mai multe persoane, în timpul căruia s-au folosit obiecte contondente. În urma conflictului, 15 persoane au fost transportate la spital, fiind conştiente şi cooperante”, a afirmat IPJ Dolj.

Sursa citată a menţionat că în timpul altercaţiei au fost provocate distrugeri, fiind sparte geamurile unor locuinţe şi ale unor autoturisme ale persoanelor implicate.

Citește și: O nouă ieșire dură a elevei care a refuzat bani de la Guvernul Orban: Guvernul meu, îmi aduci aminte de cum Ceaușescu hărțuia părinții rămași în țară atunci când copiii reușeau să fugă de sistem

La locul incidentului au intervenit un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensiva şi o autospeciala de transport personal şi victime multiple din cadrul ISU Dolj şi două ambulanţe SAJ Dolj.

În cauza, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, identificării tuturor participanţilor şi luării măsurilor legale.

Citește și: Un fost șef SPP prevestește Apocalipsa: ‘Începe o nouă Ordine Mondială, o nouă Dominație’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.