Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Măcel lângă Los Angeles, la petrecerea de Anul Nou Lunar chinezesc: Sunt 9 morți

UPDATE

Bilanțul atacului armat din California crește la cel puțin 10 persoane ucise și alte 10 rănite. Răniții sunt în spitale, iar starea lor variază de la stabilă la critică.

Poliția a declarat că suspectul este încă în libertate după ce a ucis 10 persoane și a rănit alte 10 într-un club din zona Los Angeles, sâmbătă târziu, conform Associated Press.

Căpitanul Andrew Meyer de la Departamentul șerifului din Los Angeles a spus că răniții au fost duși la spitale și că starea lor variază de la stabilă la critică.

Meyer a precizat că cele 10 persoane au murit la fața locului.

Meyer a spus că oamenii "ieșeau din locație țipând" când ofițerii au ajuns la fața locului. El a spus că ofițerii au intrat apoi în club în timp ce pompierii tratau răniții.

Știrea inițială

Nouă persoane au murit în atacul armat produs sâmbătă târziu într-un oraș de lângă Los Angeles, după o sărbătoare de Anul Nou Lunar care a atras mii de persoane, a anunțat poliția.

Sergentul Bob Boese, reprezentant al Departamentul șerifului din Los Angeles, a declarat că împușcăturile au fost raportate la ora 22.22, în Monterey Park.

Cel care a tras este un bărbat, a declarat Boese, conform Associated Press.

Monterey Park este un oraș de aproximativ 60.000 de locuitori cu o populație asiatică numeroasă, care se află la aproximativ 16 kilometri de centrul orașului Los Angeles, scrie mediafax.ro.

LA Times a relatat că Seung Won Choi, care deține un restaurant în apropiere de locul faptei, a declarat că trei persoane au intrat în localul său și i-au spus să încuie ușa. Cei trei au spus că afară era un bărbat cu o armă semiautomată care avea mai multe cartușe la el și care reîncărca de fiecare dată când rămânea fără muniție, a declarat Choi.

Conform Times, zeci de mii de persoane se adunaseră mai devreme în cursul zilei pentru festivalul de două zile al Anului Nou Lunar, care este unul dintre cele mai mari din sudul Californiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.