Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Macron, în centrul unei noi controverse: Președintele Franței, acuzat că și-a ascuns 'ceasul de lux' în timpul unui interviu

Getty Images
Emmanuel Macron

Președintele Franței și-a scos ceasul câteva secunde după ce, în timpul interviului, îl lovise zgomotos de masă.

Ce s-a întâmplat cu ceasul președintelui Macron? Un fragment din interviul acordat miercuri de Emmanuel Macron la emisiunea "13 heures" a posturilor France 2 și TF1 a fost difuzat pe scară largă pe rețelele de socializare joi, 23 martie. Acesta îl arată pe șeful statului francez cu un ceas la încheietura mâinii la începutul interviului cu jurnaliștii... apoi fără acest ceas câteva minute mai târziu.

Această secvență a fost rapid preluată de adversarii lui Emmanuel Macron. „În timp ce vorbește, el își scoate discret frumosul ceas de lux, pe sub masă”, a declarat deputatul LFI Clémence Guetté într-un tweet distribuit de câteva mii de ori.

Un ceas în valoare de aproximativ 2.000 de euro

„Contrar a ceea ce se afirmă pe rețelele de socializare, președintele dencez nu-și scoate ceasul de dragul de a-l ascunde, ci pentru că tocmai îl trântise brutal de masă”, precizează anturajul său pentru franceinfo. Este clar că s-a auzit sunetul ceasului lui Emmanuel Macron izbindu-se de masă cu câteva secunde înainte ca acesta să decidă să îl scoată.

În ceea ce privește ceasul purtat de șeful statului, este vorba despre modelul BRV192 de la Bell & Ross, personalizat cu stema Președinției Republicii, a precizat anturajul său. Acest model este vândut cu aproximativ 2.000 de euro în magazine, contrar afirmațiilor vehiculate pe rețelele de socializare potrivit cărora ceasul costă 80.000 de euro. „Îl poartă foarte regulat de mai bine de un an și jumătate”, a adăugat anturajul președintelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.