Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Mădălina Ghenea şi Jude Law, în weekend la Warner TV

Mădălina Ghenea

Lungmetrajele „Light Sleeper”, cu Willem Dafoe şi Susan Sarandon în distribuţie, şi „Dom Hemingway”, cu Jude Law şi Mădălina Ghenea, vor avea premiera la Warner TV în primul weekend din luna iunie, conform news.ro.

„Viaţa de noapte/ Light Sleeper”, scris şi regizat de Paul Schrader, scenarist al unor filme ca „Taxi Driver” şi „American Gigolo”, a avut premiera în competiţia Berlinalei din 1992.

Drama poliţistă neo-noir este povestea descoperirii spiritului. Un dealer de droguri decide să îşi schimbe profesia când şefa lui plănuieşte să se îndrepte, luând în considerare să pună bazele unei firme de cosmetice, şi o veche dragoste reapare. În plină criză a vârstei mijlocii, este prins din nou în mrejele ei şi ajunge în situaţii limită.

Din distribuţia filmului care va fi difuzat pe 4 iunie, de la ora 21:05, fac parte Willem Dafoe, Susan Sarandon, Dana Delany şi Sam Rockwell.

Comedia neagră „Dom Hemingway”, scrisă şi regizată de Richard Shepard, a fost prezentată în 2013 la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.

Filmul îl are în centru pe Dom Hemingway, un celebru spărgător de seifuri care a petrecut 12 ani în închisoare pentru că nu a trădat.

El revine pe străzile Londrei, încercând să recupereze ceea ce îi este datorat. Îl caută pe fostul şef pentru a-i cere despăgubiri, iar pe lângă afacerile rămase neterminate, el vrea să reia legătura cu fiica înstrăinată. Jude Law, Richard E. Grant, Demián Bichir, Emilia Clarke şi Mădălina Ghenea fac parte din distribuţie. Lungmetrajul va putea fi urmărit la Warner TV pe 5 iunie, de la ora 21.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.