Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Manifestație pro-Dodon la Chișinău

Inquam Photos / Andrei Mardari
Igor Dodon

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) protestează acum în fața Direcției de Poliție Chișinău, după ce fostul șef de stat, Igor Dodon, a fost reținut ieri.

Protestatarii scandează: "Nu răfuielilor politice", "Nu dictaturii", "Jos Guvernul PAS", "Vrem justiție corectă", "Rușine", transmite Știri.md.

Coloana de protestatari ai PSRM a ajuns în fața sediului Inspectoratului de Poliție Chișinău, în izolatorul căruia este deținut fostul președinte al țării.

În discursul său, Vlad Batrîncea cere ca Maia Sandu să vină cu o reacție la evenimentele din țară.

"Nu vom tolera această justiție la comandă și vom lupta în continuare, vom lupta ca în statul Republica Moldova să existe libertate", a ținut să menționeze vicepreședintele Parlamentului, Vlad Batrîncea.

"Cum v-au ridicat așa vă vor da jos. (...) Cum se întâmplă așa? Când Dodon întoarce Stadionul Republican oamenilor, Sandu îl ia și îl dă ambasadorului SUA.

(...) Nici într-o țară din Europa nu a fost arestat procurorul general, nu a fost arestat președintele și nici nu a fost furat un miliard. Ei au deschis Cutia Pandorei. Maia Sandu, prin acest acțiuni, ne-a dat de înțeles că o vom putea aresta și pe ea", a declarat socialistul Bogdan Țârdea.

"Ei nu o să ne sperie cu închisoarea pentru că noi avem adevărul. Din toate echipele de bandiți care au fost până acum la guvernare l-au găsit pe Dodon. Sunt impotenți de a conduce țara și recurg la show-uri.

(...)Țara este furată. Noi nu am ridicat toată țara, dar guvernarea trebuie să știe una - noi pentru Dodon vom sta pentru libertatea lui, pentru că este un președinte cinstit", a spus Nicolae Pascaru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.