Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video Marcel Ciolacu a făcut anunțul: sunt vizați toți românii cu venituri mici, de la 1 iunie

Facebook
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, la sediul partidului, despre voucherele pentru persoanele vulnerabile, că în mod categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie de către populaţie.

Liderul PSD a spus despre voucherele pentru persoanele vulnerabile că va fi o sursă de finanţare mixtă, o parte de la buget şi oricum banii europeni, oricum întâi îi cheltui de la buget şi apoi se fgac documentele către Comisie pentru decontare. Marcel Ciolacu a precizat că acordarea voucherelor este în vigoare. ”Este o Ordonanţă”, a spus el. ”Categoric, se vor primi aceste vouchere de la 1 iunie”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, arătând că este convins că Executivul se ocupă de acest lucru. Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat, vineri, despre voucherele pentru populaţie că proiectul e pe circuitul de avizare, iar valoarea totală a acestui program este de 3,1 miliarde lei, fiind 2,8 milioane persoane care vor beneficia de acest sprijin. Distribuirea cardurilor va începe la 1 iunie, a mai spus ministrul.

Citește și: Video - Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit la adresa lui Putin: Cu certitudine este un dictator și un criminal de război

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.