Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu A RĂBUFNIT: 'Sunt puși pe jaf. Eu sper că cine a făcut acest lucru să ajungă la pușcărie'

Inquam Photos / Ilona Andrei
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a vorbit, marți seara, despre blocajul economic în care a ajuns România, după ce deficitul guvernamental a ajuns la cel mai mare nivel din ultimele 3 decenii.

Liderul PSD a explicat că urmează tăierea veniturilor pentru bugetari și a profețit și vânzarea celor mai importante companii de stat. Ciolacu cere ”pușcărie” pentru cei care au vândut Moldomin, compania de stat care deține rezervele de cupru ale țării chiar în momentul în care prețul cuprului a urcat la nivel istoric pe plan mondial.

”Premierul are cel mai mare deficit din istoria post-decembristă. Sunt incompetenți. Nu sunt în stare să creeze venituri. Când nu ai venituri, ajungi la tăieri. Prima dată au blocat, iar acum urmează tăieri. Nu ai de unde să ai venituri pentru că ai blocat economia, ai blocat HORECA, au tăiat voucherele de vacanță. De unde să ai venituri, dacă nu încurajezi consumul și oferta? Vom avea tăieri ca cele din 2010. E un nou CDR mai dezastruos.

Citește și: PSD lansează acuzații grave: După 5 săptămâni de vacanță școala începe cu același haos

Au vândut Moldominul când prețul la cupru a urcat la cel mai mare preț din istorie. Sunt puși pe jaf. Domnul Cîțu a vândut Moldominul pe aproape nimic. Eu sper că cine a făcut acest lucru să ajungă la pușcărie. Urmează Hidroelectrica, Portul Constanța, Nuclearelectrica.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.