Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu anunță APOCALIPSA cu PNL la putere: 'Vine iarna, o să fie jale, o să înghețe lumea în case'

jurnalul
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu consideră că din cauza actualei guvernări, românii vor îngheța, la propriu, în case, la iarnă! Energia electrică și gazele naturale au prețuri duble sau triple față de acum o lună. ”O să fie jale!”, profețește apocaliptic liderul PSD.

Ciolacu precizează că România, din exportatoare de energie electrică și gaze naturale, a ajuns să importe masiv, mai ales că Florin Cîțu intenționează să vând acțiuni de la Hidroelectrica. ”Nu mai poți vorbi în România de suveranitate națională, pierdem tot. Bă, oprește-te cu vânzările, termină! Tu vinzi Hidroelectrica în plină criză?”, a punctat Ciolacu, care a spus că guvernarea a făcut o ”grămadă de șmecherii”.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, către Liviu Dragnea: 'Bă, de ce nu ai luat masa și ai răsturnat-o: 'bă, oameni buni, unde e statul de drept?'

”Vine iarna, o să fie jale, o să înghețe lumea în case. Gigacaloria o să fie cu 60% mai scumpă. Devii dependent energetic. Nu mai poți vorbi în România de suveranitate națională, pierdem tot. Bă, oprește-te cu vânzările, termină! Tu vinzi Hidroelectrica în plină criză? Sunt o grămadă de șmecherii în plină criză, o să le vedeți pentru că vor ieși.”, a explicat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.