Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu anunță surpriza PSD la prezidențialele din 2024: 'De 20 de ani PSD nu a câștigat această funcție, înseamnă că ceva nu a funcționat'

administratia prezidentiala

PSD pregătește o mare surpriză pentru alegerile prezidențiale din 2024! La competiția internă pentru desemnarea candidatului pentru funcția supremă în România va participa și o personalitate care nu are carnet de membru de partid. Anunțul a fost făcut chiar de Marcel Ciolacu, cel care a precizat că, momentan, nu are de gând să candideze pentru postul de la Palatul Cotroceni, care se vacantează la finele lui 2024.

”Vom introduce și o personalitate din afara partidului pentru a participa la cursa internă pentru desemnarea candidatului PSD la prezidențiale. De 20 de ani PSD nu a câștigat această funcție, înseamnă că ceva nu a funcționat. Unul dintre lucruri a fost că președintele partidului a fost, automat, și candidatul la prezidențiale. Eu nu am aceste gânduri, în momentul de față. Acum există decizia ca eu să fiu premierul la rotativă.”, Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță o decizie fără precedent - România oprește exportul de floarea-soarelui: 'Semințele le cumpără statul la prețul pieței' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.