Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu cere adevărul despre alegerile din Sectorul 1 și are o veste TERIBILĂ pentru Clotilde Armand: 'Eu cred că se vor strânge semnăturile'

Clotilde Armand / Daniel Tudorache, Sectorul 1

La o săptămână distanță de când a anunțat că Dan Tudorache a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, Marcel Ciolacu are încă o veste teribilă pentru Clotilde Armand.

Liderul PSD este convins că semnăturile pentru convocarea unui referendum pentru demiterea lui Armand vor fi strânse, dar SIIJ trebuie să spună dacă s-au fraudat sau nu alegerile în septembrie 2020.

Eu cred că se vor strânge semnăturile. Așteptăm decizia de la SIIJ. Instituțiile statului trebuie să spună adevărul. Nu putem ca în Sectorul 1 să planeze suspiciuni de fraudă electorală. E inadmisibil pentru un stat european.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.” a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu anunță: 'Categoric vor veni și tăierile! Este exclus ca anul acesta să prindem un ban de la PNRR' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.