Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu dă de pământ cu Ludovic Orban și Dan Barna: 'Sunt gemenii eșecului! Vor să confiște votul prin aranjamente'

G4Media
orban ciolacu

Marcel Ciolacu îi umilește pe omologii săi din PNL și USR, Ludovic Orban și Dan Barna! După ce i-a numit ”gemenii eșecului”, Ciolacu a avertizat că Parlamentul s-ar putea să nu fie convocat pe 21 decembrie, așa cum a cerut Klaus Iohannis. Motivul: PNL și USR-PLUS, alături de UDMR, ”au confiscat votul și fac aranjamente” împărțindu-și toate funcțiile din Parlament, contrar deciziilor CCR, a acuzat Ciolacu.

La România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, șeful PSD a precizat că anunțul lui Iohannis de a nu desemna un premier după prima rundă de negocieri reprezintă, în esență, un eșec al doritei majorități de centru-drepta. Ciolacu a atenționat că PSD nu va vota un alt premier în afara lui Alexandru Rafila.

Citește și: George Simion, dezvăluire de la consultările cu Klaus Iohannis! Solicitare către președinte!

”Sunt gemenii eșecului, domnul Orban și domnul Barna. Vor să confiște votul românilor prin niște aranjamente la Vila Lac 1. Ei o să piardă șefia partidelor, dacă nu ajunge președinți ai Camerei, de aceea se luptă. Chiar dacă au pierdut alegerile, ei vor această funcție. Ei au făcut un troc, s-au strâns și și-au împărțit toate funcțiile din Parlament. Există 3 hotărâri ale CCR, Regulamente al Camerei care nu permit acest lucru. Dacă ei fac cum vor, după cheremul lor, să împartă cum vor funcțiile între ei, este posibil ca pe 21 decembrie, ziua în care Iohannis a spus că va convoca Parlamentul, unii să lipsească și să nu se poată convoca. Este nevoie de două treimi.

Este anunțul unui eșec, ce a zis Iohannis! Președintele ne anunță, acum, că le mai dă o șansă să se întâlnească și să se înțeleagă. Nu știu dacă România e pregătită, pentru 2021, cele mai mari provocări, să intre cu o majoritate fragilă.

Citește și: Ultimă oră! Diana Șoșoacă (AUR) l-a sfidat pe Klaus Iohannis!

Toate cifrele pe care le avem ne arată că domnul Rafila este cea mai bună propunere de prim-ministru. Avem studii pe care le-am făcut. Est exclus ca PSD să voteze un alt premier, în afara lui Rafila.

Categoric deschidem școlile, dacă ajungem la putere. Nu poți să sacrifici un an din viața românilor pentru că i-a fost lene lui Orban să se implice și să rezolve problemele românilor.

Ca PSD să facă guvern cu PNL înseamnă să îi jignim pe votanții noștri. Dacă facem un guvern de uniune națională nu îi jignim.”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Ludovic Orban, despre renunțarea la Șefia Camerei Deputaților: Sunt dispus să duc negocierile în mandatul dat de partid .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.