Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Marcel Ciolacu, despre condamnarea Elenei Udrea: 'Contează foarte mult educația, anturajul și smerenia'

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat joi, la Antena 3, cazul fostului ministru Elenei Udrea condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul 'Gala Bute'.

„Nu am comentat niciodata o decizie a unui magistrat. Nu o sa o fac nici de data asta. Nu pot sa ma bucur. Am cunoscut-o foarte putin pe dna Udrea, o data sau de doua ori ne-am vazut. Conteaza foarte mult educatia de baza pe care o primim fiecare si anturajul pe care ni-l alegem. Eu am ramas cu prietenii pe care ii am de 10, 20 de ani si cred ca a contat foarte mult acest lucru. Totusi cea mai mare calitate a unui crestin e smerenia si trebuie sa aducem cateodata aminte de acest lucru”, a spus Ciolacu.

„Ca politician e bine sa nu arzi etapele. Daca te trezesti dintr-o data ministru, fara munca in partid, la Ministerul Dezvoltarii, perla Guvernului, de obicei sfarsesti...la tinerii politicieni le doresc sa ia fiecare etapa, e bine sa treci prin toate, la fel si la partid, ca sa inveti. Orice urcus foarte rapid are si un coboras pe masura”, a adăugat acesta, despre cazul Elenei Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.