Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre crima de la Arad: 'Marea problemă este precedentul, dacă nu se acționează imediat, se mai poate întâmpla'

captura Facebook
Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu consideră că explozia cu bombă de la Arad, soldată cu moartea unui afacerist, crează un precedent periculos în România. Liderul PSD le cere miniștrilor, îndeosebi lui Lucian Bode, șeful MAI, să ia măsuri urgente pentru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple în România.

Ciolacu cere ca Bode să plece, în caz că nu poate să conducă ”cel mai important minister pe timp de pace”.

”S-a creat un precedent! În România nu s-a mai întâmplat un astfel de lucru, e clar că vorbim despre crimă organizată.

Citește și: VIDEO Marcel Ciolacu, după dezvăluirile făcute de procurorul care anchetează alegerile de la Sectorul 1: 'Ele nu mai există. E cea mai mare fraudă'

Ar fi cazul că înceapă să conduce acel minister și să își facă datoria, dacă poate. Dacă nu, să plece. Pe timp de pace, cel mai important minister este cel de Interne. L-am văzut la televizor, făcea reclamă la vaccinare.

Noi vă plătim să guvernați țara, să vă faceți datoria de demnitari. E jenant. Parcă sunt staruri rock. Doamna Turcan vorbește despre vaccinare, ea era la chefuri la Orban în birou, când noi stăteam cu masca pe față. Bă, lăsați medicii, specialiștii, oamenii care inspiră încredere ca să facă reclamă.

Absolut toți miniștrii și-au delegat semnătura. Nu s-a mai întâmplat așa ceva, ei se ocupă de congresul PNL.

Marea problemă este precedentul, dacă nu se acționează imediat, se mai poate întâmpla. Dacă nu intervine și descurajează acest lucru. Acolo e un grup organizat. Trebuie să intri cu toate forțele, să vadă ce se întâmplă acolo. Nu arunci un om în aer pentru 3 lei, sunt sume importante. Trebuiau descinderi în Arad la sute de persoane.”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.