Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, despre focarul de COVID-19 de la Guvern, unde angajații nu s-au vaccinat: 'Uitați-vă cât de falși sunt!'

jurnalul
Marcel Ciolacu

Focar de COVID-19 în Guvernul României! Este anunțul făcut de jurnalista Paula Rusu, care vine cu o dezvăluire cruntă: deși propovăduiește vaccinarea românilor, nici măcar angajații esențiali de la Guvernul Florin Cîțu nu sunt vaccinați. Rusu spune că informațiile sale arată că angajații de la biroul de protocol al cabinetului nu sunt vaccinați anti-COVID-19. Aceeași situație ar fi, conform jurnalistei, și în alte departamente ale guvernului, unde sunt cel puțin alți 7 infectați, toți nevaccinați.

Marcel Ciolacu critică ipocrizia guvernanților care vor să impună vaccinarea obligatorie pentru medici, deși angajații Palatului Victoria sunt, mulți dintr ei, nevaccinați.

Citește și: Jurnalista Paula Rusu: 'E focar de covid la Guvernul României. Nu e nimeni vaccinat'

Decât să obligăm medicii să se vaccineze, nu ar putea personalul Palatului Victoria să i se impună întâi vaccinarea? Uitați-vă cât de falși sunt! Una spun la televizor, una se întâmplă în realitate și întotdeauna vinovați sunt românii.”, a spus Marcel Ciolacu în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.