Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Marcel Ciolacu, despre împrumuturile uriaşe făcute de Cîţu: 'Nu am aflat nici până acum unde s-au dus'

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică seara, că principala greşeală a actualei guvernări este lipsa de transparenţă în ceea ce priveşte destinaţia împrumuturilor şi abordarea bugetară de anul acesta.

"În primul rând, infuzia de capital. Nu am aflat nici până acum unde s-au dus împrumuturile şi acest deficit de aproape 10% din bugetul de stat. A doua (greşeală a guvernării - n.r.), abordarea bugetară de anul acesta. Ai îngheţat toate veniturile, deci nu mai există cerere, scade automat şi oferta, neexistând bani, constatăm că am ajuns, în aprilie, la 3,24 inflaţie (...), deci puterea de cumpărare a românilor scade vertiginos", a afirmat Ciolacu la Antena 3.

O altă greşeală pe care liderul PSD o impută alianţei de guvernare este modul în care se face vaccinarea anti-Covid.

"În zona de vaccinare, în această luptă cu Covid-ul, nu poţi să nu faci parteneriat atât cu românii, cât şi cu administraţiile locale. Toate centrele de vaccinare nu sunt făcute de Cîţu sau de Orban, nu-i nimic făcut de ei, toate sunt făcute de către administraţiile locale, indiferent de culoarea politică. Ei doar vin şi dau veştile bune. Nu a existat clar cineva să spună paşii. Neaccesul la bolnavii cronici la spitale ne-a dus pe locul zece în lume la mortalitate. Explicaţia e clară: au murit oameni cu zile, oameni care nu au mai avut acces la sistemul sanitar", a conchis liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.