Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu, despre modul în care românii îi tratează pe foștii președinți: 'E bine totuși că am scăpat de împușcat!'

Facebook
marcel ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat verdictul în cazul fostului președinte Traian Băsescu despre colaborarea acestuia cu Securitatea. El a sesizat că foștii colaboratori ai lui Băsescu au avut reacții controversate la aflarea verdictului. „E bine totuși că am scăpat de împușcat”, a spus Ciolacu, cu referire la soarta lui Nicolae Ceaușescu și la modul în care românii își cinstesc foștii președinți.

„În politică n-am adversari și dușmani. Nu l-am votat pe Traian Băsescu! Decizia în cazul său e o palmă dată României. Această decizie ar fi fost normal să fie aflată măcar după primul mandat. Stau și mă uit la cei care l-au susținut: ei sunt cei care îi dau în cap și-l înjură. Cât de ridicol e asta? Dar hai să facem o distincție între Traian Băsescu și familia lui Băsescu. E bine totuși că am scăpat de împușcat. Eu nu am fost turnător la Securitate!

Verdictul în cazul Traian Băsescu e o palmă pentru România. Faptul că nu au știu românii e o palmă pentru România.

Și la 30 de ani suntem încă într-o democrație tânără. Să ne gândim cum eram în urmă cu 18 ani... Acestea sunt notele de plată”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV.

Despre modul în care românii o să-l trateze pe Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu a precizat: „Cine e cu vântul vine cu furtuna.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.