Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, după noile restricții anunțate de Guvern: 'Iar amenințăm cu amenzi, cu poliția? Pui un polițist la 5 șezlonguri?'

PSD
Marcel Ciolacu

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, în şedinţa desfăşurată marţi, o hotărâre prin care propune, între altele, instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie, în anumite intervale orare, pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise stabilite. Totodată, programul teraselor şi al sălilor de jocuri de noroc va urma să fie interzis în intervalul orar 23,00 - 06,00, iar în zona plajelor, distanţa mai mică de 2 metri să fie permisă numai pentru soţi şi copii însoţiţi de adulţi (părinţi, bunici). Totul va intra în vigoare de la 1 august.

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a comentat, marți seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache, noile decizii luate de Ludovic Orban.

Citește și: Studiu șocant: Motivul pentru care majoritatea românilor se apucă de fumat

”Este clar că situația îi depășește, a scăpat de sub control. Românii nu mai au încredere în acest guvern, trebuie să plece. Am văzut că până la ora 23 există covidul, după 23 se înmoaie. Sau, după ora 23 de îmbată românii...

Iar amenințăm cu amenzi, cu poliția? Pui un polițist la 5 șezlonguri? Oamenii trebuie să se conformeze voluntar.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: Lider PSD: ‘Eu când vorbesc de Guvern de uniune națională, poate fi un Guvern de specialiști, pe care să-l susținem în Parlament’ .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.