Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, după scena cu banii ieșiți din buzunar, în fața jurnaliștilor: 'Uite, asta înseamnă #transparență! Susținem capitalul românesc'

O sumă importantă de bani i-a ieșit din buzunar președintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferință de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetățenii străini.

După ce imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare, Marcel Ciolacu a venit cu precizări.

Citește și: Dr. Virgil Păunescu, cel care a descoperit un vaccin anti-Covid, face un ultim apel către Guvern: ‘Măcar acum, în al 12-lea ceas’

”Uite, asta înseamnă #transparență! Susținem capitalul românesc!” este mesajul postat de Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, în conferința de presă organizată după discuțiile cu fermierii, despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, privind vânzarea terenurilor agricole către cetățeni străini.

Citește și: Tudor Ciohodaru face scut în jurul Flaviei Groșan: Nu aș exclude niciodată o soluție terapeutică

Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, moment în care o sumă importantă de bani a rămas la vedere, între haină și cămașă.

Președintele PSD nu a observat acest lucru decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului.

Citește și: EXCLUSIV În vreme ce Lucian Bode se plânge de deficit de personal, MAI blochează polițiștii să rămână în Sistem! Dumitru Coarnă acuză!

„În acea lege pe care doresc să o modifice (Adrian Oros și Florin Cîțu - n.r.) știți că la reședință se impuneau niște lucruri pentru a putea să cumperi teren. La reședință, în România, PSD a trecut 5 ani. Domnul Oros solicită să fie scos. În Franța este 12 ani. Să îmi răspundă domnul Oros cum el, ministru al Agriculturii, în Franța sunt 12 ani pentru reședință, în România zero ani, cu privire la istoricul fiscal, ca să cumperi teren, în România sunt 5 ani, în Germania sunt 10 ani”, a spus Marcel Ciolacu.

Abia la finalul răspunsului, președintele PSD a văzut suma de bani și a reacționat, împingându-i atent, înapoi în buzunar.

Citește și: Ieșire a consilierului lui Mugur Isărescu: Revolut Bank nu are autorizație BNR! E suficientă cea de la Banca Centrală Europeană .

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.