Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu este sigur că Ludovic Orban va pica și a doua moțiune: 'Vom propune un prim-ministru'

G4Media
orban ciolacu

Marcel Ciolacu este sigur că Ludovic Orban va pica, în premieră, și a doua moțiune de cenzură! PSD spune că are deja 202 voturi din cele 233 necesare. ALDE și Pro România vor asigura și ele voturile, iar Ciolacu crede că și USR va pune umărul la debarcarea lui Orban.

Liderul interimar al social-democraților spune că PSD va merge cu o propunere de prim-ministru, după ce moțiunea va trece, la Palatul Cotroceni, la consultările cu Klaus Iohannis.

Citește și: Studiu șocant: Motivul pentru care majoritatea românilor se apucă de fumat

”Oricum cade la moţiune. (...) Chiar dacă mă înţeleg eu sau nu mă înţeleg cu Victor Ponta, poate Victor Ponta să nu voteze această moţiune, că dacă nu o votează înseamnă că blatul de la Bucureşti există. Cine din forţele politice acum îşi permite să nu voteze moţiunea de cenzură? Eu sunt ferm convins că şi USR o va vota. Vom merge cu o propunere de prim-ministru după ce vom discuta şi cu celelalte forţe politice care vor vota moţiunea şi cu un proiect economic pentru o perioadă limitată de timp. Noi avem 202 voturi, din partea PSD.

Am vorbit cu domnul Victor Ponta pentru moțiunea de cenzură.”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, la TVR 1, în emisiunea ”România9”, realizată de Ionuț Cristache.

Citește și: Lider PSD: ‘Eu când vorbesc de Guvern de uniune națională, poate fi un Guvern de specialiști, pe care să-l susținem în Parlament’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.