Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu îl iartă pe Lucian Bode: Nu trebuie cerută imediat demisia ministrului într-un astfel de caz

PSD
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune că va discuta cu social-democrații dacă se impune o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode, în urma crimelor din Onești, dar că în opinia sa în acest caz nu ar trebui cerută imediat demisia ministrului. Ciolacu i-a reproșat lui Bode doar că a decis abia azi înlocuirea din funcţie a inspectorului şef al IPJ Bacău şi a adjunctului acestuia, precum şi a şefului Poliţiei Oneşti şi a adjunctului său.

„Ar fi trebuit aceste masuri luate imediat, de luni seara. Vorbim de un minister operativ, pot fi solicitate informatii de la o ora la alta. Nu sunt adeptul solicitarii ca trebuie ceruta imediat demisia ministrului intr-un astfel de caz. Trebuie sa gasim solutiile cele mai bune de a functiona, dar nici nu pot fi de acord, am vazut declaratia premierului care a zis ca politistii care au iesit in strada n-au zis nimic de Onesti. O astfel de abordare nu poate lasa loc unei abordari profesioniste”, a declarat Marcel Ciolacu.

Citește și: SONDAJ - Surpriză la încrederea în politicieni: George Simion (AUR), peste premierul Cîţu. Topul încrederii în miniştri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.