Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu îl laudă pe Liviu Dragnea: 'Cred că este unul dintre lucrurile cele mai bune pe care le-a făcut'

captura Facebook
Liviu Dragnea

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Călărași, că nu va accepta să se impună de la centru oameni pe listele electorale ale organizaţiilor judeţene.

Marcel Ciolacu a declarat, într-o conferință de presă, că niciunei organizații PSD din țară nu i se va impune un candidat.

Citește și: Olguța Vasilescu profețește dezastrul pentru români: Nu doar că nu mai vor să facă majorările de pensii și salarii, dar vor sa taie

„Este exclus, din punctul meu de vedere, ca centrul să impună pe cineva, nu în cadrul organizației Călărași, oricărei organizații din țară. Dacă conducerea centrală are o discuție cu președintele de organizație... nu se exclud negocierile și discuțiile, dacă vorbim de personalități. Acest punct de vedere vi-l spun președintele și secretarul general, e adevărat, interimari Indiferent ce poziție vom ocupa în PSD credeți-ne că suntem două voci destul de convingătoare”, a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu a declarat, anterior, că el nu a acceptat la Buzău, ca președinte de organizație să i se impună oameni, la fel cum nici Paul Stănescu, secretarul general al partidului, nu a acceptat oameni impuși la organizația din Olt.

Citește și: Traian Băsescu dă semnalul serii: Atrag atenția

„Cred că este unul dintre lucrurile cele mai bune pe care le-a făcut Liviu Dragnea. Cred că acea etapă a vieții de partid este depășită. Este exclus ca noi să hotărâm în numele dumneavoastră”, le-a spus Marcel Ciolacu, reprezentanților PSD Călărași.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, participă duminică, la Conferința Organizației Județene PSD Călărași de desemnare a delegaților județeni la Congresul Național din februarie 2020.

Citește și: Ludovic Orban a reacționat în forță, după ce s-a spus că președintele Klaus Iohannis i-ar fi dat ordin

 

 

 

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.