Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Marcel Ciolacu îl urechează pe Mihai Tudose: 'Evaluările miniştrilor le face premierul, dacă dorim să trăim într-o ţară normală'

dcnews.ro
Ciolacu Tudose

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a apreciat joi că intervenţia recentă a vicepreședintelui PSD Mihai Tudose, fost premier, prin care a cerut demisia ministrului PNL al Energiei, Virgil Popescu, nu a fost una care să se înscrie în „normalitate”.

"Am văzut comentariul. Evaluarea miniştilor, dacă dorim să trăim într-o ţară normală, o face prim-ministrul. Prim-ministrul, după ce are o evaluare asupra unui ministru, dacă doreşte sau nu să-l schimbe, vine cu acea evaluare în cadrul coaliţiei şi se iau deciziile, (...) dacă se vine cu un eventual înlocuitor. Am văzut ieşirea colegului şi prietenului meu Mihai Tudose şi cred că am fost şi eu surprins, pentru că Mihai Tudose a fost şi el prim-ministru şi cred că şi-ar fi dorit o normalitate", a afirmat Ciolacu, la Parlament, înaintea unei şedinţe a liderilor coaliţiei de guvernare.

Pe de altă parte, a adăugat el, trebuie ţinut cont de expertiza pe care o are Mihai Tudose în domeniul economic şi energetic, iar dacă premierul ar avea o discuţie cu acesta "s-ar clarifica multe lucruri". "Dar, repet, ieşirea lui Mihai Tudose nu a fost una pentru o normalitate", a transmis liderul PSD.

Întrebat dacă în opinia sa ar trebui făcută totuşi o evaluare a ministrului Energiei, Virgil Popescu, Marcel Ciolacu a răspuns: "Evaluările miniştrilor le face prim-ministrul într-o Românie normală şi europeană".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.