Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu intră în joc: 'Voi sesiza CCR! E o capcană pe care și-au creat-o singuri'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi seară, că îl desemnează, din nou, pe Ludovic Orban pentru funcția de premier. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va consulta juriștii și va sesiza CCR, ca să vadă dacă este un conflict constituțional ceea ce a făcut președintele.

”Nu pot să fiu mincinos, mă așteptam la această decizie. A ales o prelungire a crizei politice. Presupun că și-o va asuma. Noi ne vom strânge, luni, la partid și vom face planul și strategia. Mâine, o să mă văd cu juriștii de la partid și, ca președinte al Camerei, voi face o sesizare să văd cât de legală e numire, dacă nu, cumva, e un conflict juridic constituțional. E un premier căzut, e interimar, nu e susținut de nimeni. Au dat declarația că ei nu îl vor vota. E foarte greu de explicat. E o capcană pe care și-au creat-o singuri. Nu poți să desemnezi o persoană care, în urma consultărilor, nu e susținută de nimeni.”, a declarat Marcel Ciolacu, joi seara, la Gândurile lui Cristoiu, emisiune de pe Mediafax.

Citește și: Se cutremură Europa! Laura Codruța Kovesi își intră în pâine: ‘Frauda, corupția, spălarea de bani și frauda transfrontalieră în materie de TVA’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.