Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Marcel Ciolacu, IRITAT de întrebările legate de Ion Iliescu: 'Din câte știu, nu mai este președinte de onoare al PSD'

Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, miercuri seara, la finalul Comitetului Executiv, că, din câte știe, Ion Iliescu nu este președinte de onoare al partidului, deși fostul președinte al țării apare cu această funcție pe site-ul PSD, anunță MEDIAFAX.

Întrebat de un jurnalist dacă Ion Iliescu este președinte de onoare al PSD, Marcel Ciolacu a spus: „Din câte știu, nu”.

Citește și: ANAF a făcut anunțul! Proiectul va fi finalizat la sfarșitul lunii- Ce modificări se aduc

Când ziaristul a insistat și i-a spus că Iliescu apare astfel menționat pe site-ul PSD, Ciolacu a răspuns că nu aceasta este prioritatea lui. „Da, o să..., nu știu..., nu e o prioritate a mea domnul Iliescu, dacă este președinte de onoare”, a spus președintele interimar al PSD.

Întrebat, de asemenea, dacă Ion Iliescu își va păstra această calitate după congresul partidului, Marcel Ciolacu a spus că nu înțelege „fondul problemei”.

„Nu știu dacă această calitate trebuie să i-o confere fiecare congres, nu înțeleg fondul problemei dumneavoastră, ce anume doriți...”, a mai spus Ciolacu.

Acesta a admis că Ion Iliescu „a reprezentat un simbol și pentru PSD, și pentru România, și pentru democrația din România” și a precizat că a fost folosit expresia „a reprezentat” pentru că fostul președinte s-a retras din viața politică.

Citește și: Vești bune! Cresc salariile pentru anumiți români

Potrivit site-ului PSD, secțiunea oameni, Ion Iliescu apare trecut ca președinte de onoare al partidului, pe aceeași pagină pe care este menționat și Marcel Ciolacu, care deține funcția de președinte interimar al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.